A nagy hálózsákteszt #1: Andi 2 évese kipróbálta a Nobile-t

Követed a Nobile hírlevelét? Ha igen, akkor te is tudod, hogy nemrég Tesztanya programot hirdettem. Rengetegen jelentkeztek, nehéz volt döntenem, de végül kiválasztottam néhány anyukát. Elküldtem nekik az új téli Nobile babahálózsákot, és csupán annyit kértem cserébe, hogy használják, amennyit csak tudják. Nyúzzák, mossák, tehát tegyenek vele mindent, amit máskor szoktak, majd mondják el őszinte véleményüket! Természetesen azt is, ha valami nem tetszett, hiszen a visszajelzések alapján tudok fejleszteni a hálózsákokon. 

Andi, és kisfia története a Nobile hálózsákkal

Az első tesztanyai feladatra Bartha Andi vállalkozott, aki a 2 éves kisfiával vette használatba a téli vastagságú cicás babahálózsákot. 

Hogy tetszett nekik? Olvass tovább, és megtudod Anditól!

 „A kezdetektől babahálózsákban alszik a kisfiam, mert a takarót mindig lerúgta magáról. 8 hónapos koráig ugyanis csak háton aludt – már amikor egyáltalán aludt, mert nem volt jellemző. Az első perctől kezdve elfogadta a hálózsákot, mert szerette, hogy körbeöleli a puha, meleg anyag. Én pedig nyugodt voltam, hogy éjjel sem lóg ki a lába.

A hálózsák használata a kicsi fiamnak a megnyugtató alvást adta, nekem pedig a biztonságérzetet, hogy mindig a megfelelő hőmérsékletben alszik.

Amikor kiválasztott lettem a Tesztanya Programban, nem tudtam, hogy két fontos problémám is meg fog oldódni a Nobile hálózsákkal. Mik ezek?

  1. Amikor korábban hálózsákot vásároltam, igyekeztem mindig olyat választani, amely az évszak időjárásához igazodik. Olyat viszont eddig nem találtam, ami kimondottan téli hálózsák lenne. Örültem, hogy a Nobile kínálatában ilyen is van. Megkönnyíti a dolgomat, nem kell több réteg ruhába beöltöztetnem a kisfiamat alatta.
  2. A másik, ami nagyon praktikus a mindennapokban, hogy a Nobile hálózsák könnyen szétnyitható, egyszerű belenyúlni. 

Anyaga puha és kényelmes, és ami megint nekem, anyának fontos, hogy könnyen tisztítható is. Ki is mostam a tesztelés idején, mosógépben 30 fokon. Féltem, hogy össze fog gyűrődni a belső réteg, de nem történt meg, sima maradt. A minták is nagyon aranyosak, a kisfiam odavan a cicákért, akik vele alszanak. 

Az egyetlen dolog, amit javaslok fejlesztésre, hogy a zippzárt védő rész hosszabb is lehetne, hogy ne pöndörödjön fel. Egyébként tökéletes! 

Ajánlom minden gyerkőcnek, aki imád meleg kuckóban aludni. A kisfiam a délutáni alvás után is szívesen marad még benne egy ideig, bekuckózva a hálózsákon található cicákkal!”– mesélte Andi

Köszönjük az anyukának és fiának, hogy heteken át tesztelte, ilyen sok szempontot figyelembe véve a Nobile babahálózsákot!

Ha szeretnéd gyermekedet vagy unokádat meglepni egy Nobile hálózsákkal, nézz szét a webshopban! www.nobile.hu

Megosztás...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?