Mindent kipróbáltál, de a babád még mindig nem alszik?

Nehezen alszik el a babád?

Sokat mocorog, nem sikerül ellazulnia és álomba merülnie?
Te pedig kimerült vagy az órákig tartó ringatástól és az éjszakai ébredésektől?

Nem vagy egyedül!

Tökéletesen tudom, mit élsz át, hiszen én is, és még nagyon sokan keresztül mentünk ugyanezen. Én is éreztem magam rosszul attól, hogy hiába simogattam, ringattam a kislányomat, fütyült az alvásra. A rokonok, barátok persze mindig tudnak valami kéretlen tanácsot adni, amik néha segítenek, máskor viszont ugyanúgy nem válnak be, ahogy az előzőek sem.

Mit mond a tudomány?

A tudomány és a technika ma már nagyon fejlett. Embert küldünk az űrbe, részecskét gyorsítunk és laborban tudunk húst előállítani, de a bombabiztos babaaltatási módszert még egyetlen zseninek sem sikerült kifejlesztenie. Akkor mégis mi a teendő?

Azok a nehéz éjszakák…

“hiába simogattam, ringattam a kislányomat, fütyült az alvásra.”

Az éjjeli szoptatások, a 2-3 órás alvások, az órákig tartó ringatások az én idegeimet is megviselték, ahogy még nagyon sok szülőét. A helyzetet nehezíti, hogy a vigasztalhatatlanul síró vagy sokáig mocorgó babák még nem képesek megmondani nekünk, mi okoz nekik kellemetlenséget, mitől nem tudnak elaludni. Pocakfájás, egy kellemetlen fény vagy hang, túl sok vagy túl kevés ruha ugyanúgy okozhat álmatlan éjszakát, mint egy kényelmetlen hálózsák, vagy az a fránya fogzás.
Teljesen érthető, hogy fáradt vagy és tehetetlennek érzed magam, amikor már mindent kipróbáltál, és a babád MÉG MINDIG NEM ALSZIK!

 

“Bizony, van megoldás számodra is! Léteznek új módszerek…”

Pedig van megoldás!

Bizony, van megoldás számodra is! Léteznek új módszerek, amelyek közül még biztosan nem ismered mindegyiket. A babák és a családi körülmények különbözőek, így nem mindenkinek ugyanaz a trükk válik be. De ne add fel! Érdemes újabb és újabb ötleteket kipróbálnod, hogy megtaláld a számotokra megfelelőt!

 Szeretnél újra kipihent lenni?

Esténként rövid altatás után kijönni a babaszobából és még elolvasni egy cikket vagy megnézni egy filmet? Vagy mogyorókrémet falni nyugodtan a kanapén? Jó lenne újra vidáman ébredni és fitten csinálni végig a napot?

Hogy ezek az álmaid teljesülhessenek, összegyűjtöttük a legsikeresebb trükköket, amikkel nehéz esetnek titulált babákat alvásra tudtak bírni a szüleik.  Nekünk már bevált, ismerkedj meg ezekkel a módszerekkel te is!


Add meg az e-mail címed, és elküldöm a 18 altatási tippet!

Megosztás...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?