Hálózsák készlet kisöprés!

Az újdonsült anyukák nagyon sokfélék tudnak lenni, de egy dologban megegyeznek: mindegyikük arra vágyik, hogy a gyermeke jó alvó legyen.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a nyugodt alvás egyik elengedhetetlen tartozéka a megfelelő babahálózsák. Mitől lesz jó egy hálózsák?

  • Kényelmes: puha az anyaga, könnyű belebújni
  • Az évszaknak megfelelő vastagságú: a hálózsákok vastagságát úgynevezett „tog” mértékegységgel jelölik. A téli, a nyári és az átmeneti (ősz, tavasz) vastagságok eltérőek, így nem kell attól szenvednie a babádnak, hogy túl melege van, vagy éppen fázik.
  • Magas minőségű: Tartós anyagból, minőségi szemlélettel varrva egy hosszútávon használható darab
  • És még a mintája is menő: a legújabb trendek szerinti anyagokból készül, színei és mintája illeszkedik a modern babaszoba design-jához
  • Az pedig csak hab a tortán, ha ezt a tökéletes hálózsákot kivételesen kedvezményes áron lehet megszerezni

A Pici Piac látogatói már jól ismerhetik a Nobile babahálózsák márkát, amely évek óta kényezteti csodaszép, pihe-puha anyagaiból készült, klasszikus formájú, minőségi hálózsákjaival a gyerekeket, és szüleiket – most ezeket a csodás hálózsákokat különleges kedvezménnyel kínáljuk Neked szezonvégi kiárusításunk keretében. Ha kíváncsivá tettünk, mindenképp olvass tovább!

Mivel könnyíti meg az életedet a Nobile hálózsák?

A babák, de még a nagyobbacska gyerekek is szeretnek úgy aludni, hogy minden oldalról körbeöleli őket a puhaság. A profin tervezett Nobile tökéletesen érti a gyerekek igényeit, ezért épp annyira bő, hogy szabadon tudjanak benne mozogni, de épp annyira szűk, hogy segítsen megnyugtatni az izgő- mozgó lábakat, és a baba ne tudjon kibújni belőle.

Az oldalán fut a zipzár, nem a baba mellkasát nyomja, és alulról is könnyen nyitható, ezért éjszakai pelenkázáshoz, lázméréshez is praktikus.

Nobile hálózsákok nem csak vastagságukban térnek el egymástól, hanem több méretben is készülnek. Újszülött kortól egészen 6 éves korig végigkísérhetik a baba iskolás gyerekké cseperedését.

KÉSZLETKISÖPRŐ AKCIÓ!

Ha a te gyermekednek még nincs valódi Nobile babahálózsákja, akkor itt az idő, használd ki a tavaszi készletkisöprő akciót, és rendelj egyet most!
Ha már volt Nobile-d, akkor tudod, mennyire jó minőség és milyen kényelmes a gyerekeknek. Ha a tavalyit már kinőtte, rendelj eggyel nagyobbat most, az akció keretében!
Ezekből a mintákból már csak most tudsz megkaparintani egyet, később sajnos már nem lesznek elérhetőek. Ha beleszerettél az egyikbe, szerezd meg most, nehogy lemaradj róla!

www.nobile.hu/utolso-darabok

Nyugalmas, átaludt éjszakákat kívánunk!

Csepreghy Rózsa és a Nobile csapat

Megosztás...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Címke: , , .

Vélemény, hozzászólás?