Babaváró vagy újszülött ajándékot keresel? – Itt az ÚJ Nobile ajándékcsomag

Minden meghívott nagyon izgatott, hogy láthassa a várandós kismamát, vagy az újszülött babát. Ilyenkor azonban elkezdődik a nagy fejtörés is: mit vigyek ajándékba?

Hazánkban még nem örvend akkora népszerűségnek a babaváró buli, mint az USA-ban, de a gyermeket váró párokat már itt is szokás megajándékozni valami széppel és hasznossal. A család és a barátok így tudnak enyhíteni a babavárással járó terheken. Valamint egy szép gesztus is, ha segítünk a babakelengye tételeinek beszerzésében.

A leendő anyuka-apuka nem csak azért örül a babaváró ajándékoknak, mert az amúgy is nagy kiadásaik mellett egy-egy dolgot így nem nekik kell kifizetniük. Hanem azért is, mert a keresgélés, beszerzés gondja is lekerül a vállukról.

Amikor pedig megszületik a baba, természetes, hogy minden rokon és barát izgatott és szeretné megismerni az új családtagot. Jobb azonban türelmesnek és tapintatosnak lenni! Vannak szülők, akik szeretnék az első hónapot hármasban tölteni az újszülöttel, nyugalomban, és azután állnak csak készen a vendégek fogadása. Mások már a vajúdás során felhívnak mindenkit, akit tudnak, és mire kibújik a baba a mama pocakjából, a szülőszoba előtti folyosó megtelik a rokonsággal.

Eljött a nap, amikor szívesen látnak? Ne menj üres kézzel!

Mit vigyél ajándékba?

Tudtad, hogy a leggyakoribb babaváró vagy újszülött ajándék a pelenka, a body és a rugdalózó? A leggyakoribb egyben azt is jelenti, hogy totál lejárt, uncsi, tucat és ötlettelen. Te ennél kreatívabb vagy, nem igaz?

Ha nem szeretnél haszontalan babaváró ajándékot sem adni, de a negyedik ugyanolyan rugdalózóval sem akarsz felsülni, akkor a limitált szériás

új Nobile ajándékcsomagot

éppen neked találtuk ki!

Egyszerre hasznos, értékes, egyedi és szép ajándék – minden alkalomra!

Mit tartalmaz a csomag?

Az ajándékcsomagba minden alkalommal egy aktuális babahálózsák kerül, mellé pedig egy értékes és hasznos baba-mama holmi bújik, amelyet részben vagy egészben ajándékba adunk. Hogy ez a plusz meglepetés melyik időszakban mi lesz, az maradjon egyelőre a Nobile csapatának titka. Érdemes tehát minden ajándékozás előtt bekukkantani a Nobile webshopjába!

Az ajándékcsomag úgy lesz teljes, hogy egy szép Nobile ajándéktasakot is mellékelünk hozzá selyem szalaggal. Így ízléses csomagolásban tudod átadni a baba szüleinek.

Katt ide, nézd meg az aktuális kínálatot és rendeld meg most, nehogy lemaradj róla!

Megosztás...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Vélemény, hozzászólás?