+1 tipp alvás problémákra – Serenity

Összegyűjtöttük a legsikeresebb 18 trükköt, amikkel babákat alvásra bírtak szüleik. Itt tudod elérni az eddigi gyűjtésünk: https://www.nobile.hu/altatasi-trukkok/

A nagy sikerre való tekintettel, úgy döntöttünk az altatási trükkök gyűjtését folytatjuk!
Tadaaam! Íme az első +1 tipp Nektek:

A +1 tipp a Serenity, ami egy csodálatos, nyugtató, stresszoldó illóolaj keverék, amely kitűnően pihentet és oldja a feszültséget. Gyakori használatával így rengeteg betegséget előzhetsz meg, mert segít feloldani, túljutni a konfliktusokon.

Segíti a békés, nyugodt alvást, lecsendesítik a felkavart érzelmeket, enyhítik a stresszt, hatásosak szorongás és izgalmak esetén. Hozzásegítenek, hogy a test fenntartsa az eredeti egészségi állapotát. Jótékony hatással van a lelki egyensúlyra és az idegrendszerre.

Kifinomult illata ötvözi a levendula, a majoránna, a római kamilla, az ilang-ilang, a szantál és a vanília illatát.

Használata: párologtasd illóolaj párologtatóban  vagy alkalmazd este lefekvéskor a talpon. Készíthetsz belőle egy nyugtató fürdőt is úgy, hogy belekeversz néhány cseppet egy kanál mézhez vagy tejszínhez, és ezt kevered el egy kád vízben. Kend az orr alá, a nyak hátsó részére, a hátra, a lábra. Álmatlanság esetén kend a nyak hátuljára, a lábra és a köldökre. Parfümként is használható.


Illóolajok, amelyek ezt a keveréket alkotják:

Levendula: nyugtat, csökkenti a depressziót és enyhíti az izgalom érzését.
Édes majoranna: segít relaxálni, megnyugodni, megbékélni különböző helyzetekkel.
Római kamilla: nyugtató, relaxáló, izomgörcsöket csökkentő hatású, megnyugtatja a lelkünket, idegeinket.
Ilang-ilang: önbizalmat, békét ad, megnyugtat.
Szantálfa: nyugtató, kiegyensúlyozó hatású, harmonizálja az érzéseinket, csökkenti a lelki görcsöket.
Vanília: nyugtató és görcsoldó

Használata: illóolaj diffúzorban párologtatva néhány cseppet, ill. megfelelő módon hígítva a hátra, mellkasra, talpra kenni. Hígíthatod növényi olajjal: kókusz, mandula, sárgabarackmag, stb. Használj golyós roll-ont, és ebben be tudod keverni, nem folyik, nem csöpög, praktikusan használható.

Hígítási arányok:


Tapasztalatok:

  • “Kislányom, Mirácska lassan 1 éve küszködik az esti elalvással, azt mondja fél, nyugtalan. Szinte már rettegtem az estéktől, mert kész katasztrófa volt, mindent kipróbáltam, de valahogy semmi nem működött. Aztán a javaslatodra kipróbáltam a Serenity ❤ illóolajat, bekentem a kis talpát, a füle mögött, és a tarkóját, és láss csodát gyönyörűen elaludt!!! Nem tudok elég hálás lenni ezért! Ezer köszönet Neked és a Serenity olajnak!!!!❤❤❤❤
  • “A Serenity egy csodálatos olaj! A férjem olyan súlyos alvászavarral küzdött, hogy már a nyugtató, az altató sem segített. Hihetetlen volt, de azonnal érezte a hatását, napokon belül lecsendesítette, hosszú idő után végre nyugodtan, békésen aludta át az éjszakát. Nekünk a Serenity olaj hatalmas segítség, mi már nagy bajban voltunk, hisz nem csak a férjem szenvedett, hanem mi is, a családja. Rettegett az éjszakától, a gyógyszerektől kábultan sikerült aludnia 1-2 órát. A két év álmatlanság kikezdte az egészségét is, remegett, izzadt, fájt a gyomra. Már csak mosolygunk rajta! Elmúlt!”
  • “A Serenity kapszuláról szeretnék egy nagyszerű tapasztalatot megosztani.
    Nagynéném, aki 86 éves, régóta csak a nagyon erős Eunoctin szedésével tudott 2-3 órákat aludni éjszakánként. Gáborhelyi Katalin jóvoltából egyre jobban megismerjük és szeretjük a doTERRA termékeit. Így jött az ötlet, hogy kipróbáljuk a Serenity-t nála. Kicsit félve kipróbálta, eleinte 1 majd 2 kapszulát, az Eunoctin adagot először felezve, majd csak negyed tablettát használva, kezdte el a Serenity-t szedni. Az első napon már 4 órát, 1 hét után 6 órát is aludt, amin még ő is nagyon meglepődött. A pihentető alvás hatására az általános közérzete egyre jobb lett, a gyötrő szájszárazsága eltűnt, a depressziójával együtt. Amikor kérdezem, hogy aludt, boldog mosollyal válaszolja, hogy jól. Már a második dobozt kezdte meg. 🙂 Nagyon jó termék! Köszönjük doTERRA!”
Akihez fordulhattok további kérdéseitekkel:
Kiss Bernadett doTERRA illóolaj tanácsadó
Megosztás...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Címke: , , , .

Vélemény, hozzászólás?